حجتالاسلام غلامحسين محسني اژهاي معاون اول قوهقضائيه و سخنگوي وقت قوهقضائيه، مهر سال 97 در توضيح درباره دستگيري تعدادي از اخلالگران بازار ارز از جمله وحيد مظلومين گفت: ناجا در تحقيقات خود ديد که يک تيم از عوامل اصلي به صورت غيرمجاز و عمده ارز را خريد و فروش ميکنند و نهايتاً به اسم سالار آقاخان رسيد که اين فرد را دستگير کردند. نيروي انتظامي همان زمان اعلام کرد يکي از عواملي که در بازار به صورت غيرمجاز و خيلي عمده ارز خريد و فروش ميکند و معاملات آتي دارد، شخصي به نام سالار آقاخان است.
در کيفرخواستي که براي آقاخان قرائت شده، اتهام او مشارکت در اخلال در نظام ارزي و پولي کشور از طريق قاچاق عمده ارز به صورت شبکهاي و سازمان يافته در حد کلان به ميزان 159 ميليون و 800 هزار دلار و 20 ميليون و 500 هزار يورو و دو پرداخت رشوه به ميزان 118 هزار دلار به متهم ميثم خدايي و نيز پرداخت رشوه به متهم سيد رسول سجاد مدير بينالملل معاونت ارزي بانک مرکزي بابت خريد يک دستگاه رنو به قيمت 30 ميليون تومان، يک جفت ساعت امگا به مبلغ 32 ميليون تومان، پرداخت هزينه سفر هوايي به کيش و اقامت در هتل براي نامبرده و اعضاي خانواده است.
سالار آقاخان 20 اسفند سال يعني دقيقاً زماني که اوج برخورد با دلالان بازار ارز بود، توسط پليس آگاهي شناسايي و دستگر ميشود. بعد از دستگيري، براساس آنچه پيشتر معاون اول قوهقضائيه گفته، بازپرس وقتي ميبيند بانک مرکزي و معاونت اقتصادي وزارت اطلاعات، آقاخان را تأييد ميکنند و ميگويند اقداماتش با هماهنگي آنها بوده، او را آزاد ميکند و آقاخان نيز از اين فرصت سوءاستفاده کرده و تا همين امروز متواري است؛ يعني بر خلاف آنچه تصور ميشود، آقاخان در جلسات دادگاهي که اين روزها براي مسئولان و مقامات سابق بانک مرکزي از جمله سيف و عراقچي برگزار ميشود و متهم رديف اول پرونده نيز هست، حضور ندارد و محاکماتش غيابي است.
محمدرضا مظلومين پسر وحيد مظلومين معروف به سلطان سکه که سال گذشته محاکمه و به اعدام محکوم و حکمش نيز اجرا شد هم از ديگر متهمان مرتبط با پرونده ارزي و متواري است.
درباره این سایت